Healing og terapi

INTEGRALTERAPI -  Psykologi med hjertet, tidligere kalt healingsterapi, vil si å føre noe som har vært splittet og delt helt igjen. Det er en psykoterapeutisk behandling, hvor størstedelen av behandlingen foregår på benk. Psykoterapi og healing går hånd i hånd. Terapien har et åndelig aspekt med seg. Det benyttes musikk for å komme dypere inn i følelseslaget sitt. Målet er å hjelpe deg til å komme i dypere samklang med deg selv, slik at du blir mer autentisk, hel og integrert i deg selv og livet. Integralterapi kan gjøre deg i stand til å bli mer robust i personligheten din, å ta større ansvar for deg selv. Vi svekkes fysiologisk, emosjonelt og mentalt fordi vi tilpasser oss regler og normer som kanskje ikke er riktige for oss selv. I integralterapi jobber vi med å få klarhet i hva som begrenser oss, ved å finne ut hvor skoen trykker. Det krever tålmodighet og vilje, og evnen til å gi slipp. Det jobbes med den bakenforliggende årsaken til det som er utfordrende i livet. Det jobbes med healing av ditt indre barn. Våg å være sårbar, i sårbarheten hentes din sanne styrke. La hjertet ditt vise veien.

 

COACHING - NLP (Nevro lingvistisk programmering) NLP er et verktøy for å skape forandring i livet ditt. Det handler om hvordan vi kan bruke språket og våre sanser, til å etablere nye tanke og handlingsmønstre. Hvis du endrer tankeprosessen din, kan du skape en endring i deg selv. Det som trigger oss mest, det som gjør mest vondt eller det som irriterer oss, er det vi trenger å endre.  Å gi slipp på begrensede tanker er med på å øke livskvaliteten vår. Hvordan kan vi endre på noe hvis vi ikke er bevisst på hva vi vil endre? De tankene vi gir næring til vokser. Det du fokuserer på, får du mer av.

 

HOLISTISK HEALING, REIKI HEALING, FJERNHEALING - Healing er overføring av energi og handler om å aktivisere kroppens eget selvhealingssystem. Det er ikke noe mystisk eller overnaturlig ved healing. Det handler om å sette seg selv til side og være et medmenneske. Jeg er kun en kanal for en kraft som er større enn meg selv. Jeg jobber fra hjertet og er også holistisk healer, som jobber ut fra et helhetlig syn på mennesket. Det inkluderer samtale i tillegg til healing. Vi jobber på flere plan, både åndelig, mentalt, emosjonelt og fysisk. Healing fungerer uavhengig av tid og rom. Healing kan hjelpe deg med å få mer indre ro, bedre immunforsvaret ditt, heale på symptomer, mer energi og balanse mellom kropp og sjel. Det jobbes med å finne den bakenforliggende årsaken til det du står i. Når energien strømmer, vil den strømme der du trenger den mest. Som healer kan jeg ikke love helbredelse.

 

REGRESJONSTERAPI - Hva er regresjonsterapi? Regresjon er en reise hvor du føres tibake til tidligere hendelser i dette livet, eller tidligere liv. En indre reise kan gi deg en større forståelse av det du livet du lever i dag. Alt henger sammen, det går en rød tråd fra liv til liv, som perler på en snor. Alt vi har opplevd ligger lagret i våre celleminner, om i kan huske det eller ei. Noen opplevelser er så traumatiske at de fører til blokkeringer, og man sitter fast i gamle mønstre som gjør at livet kan føles tungt. En reise i ditt sjeleliv kan kan gi deg forståelsen av deg selv og dine relasjoner, og hvorfor det er så viktig å tilgi seg selv og andre. Ved å gå tilbake til tidligere hendelser, kan du få hjelp til å forløse og heale opp det som skaper ubalanser. Du kan få hjelp til å bli mer bevisst på hva som hindrer deg i livet. Vi tar utgangspunkt i at sjelen kommer tilbake gang på gang for å erfare og jobbe videre med bestemte temaer, og etterhvert løse opp i dem. Du trenger ikke tro på regresjon for å prøve regresjonsterapi, men det er en fordel at du er åpen. Du kan se på det som en reise hvor du kan utforske følelsene dine. En guidet reise kan starte med å bruke sitt kreative sinn, en fantasireise. Og er du villig til å slippe kontrollen, kan du nå dypere inn i ditt ubevisste sinn. Det viktigste er bevisstgjøring, forløsning og healing. Du kan også få kontakt med dine guider, hjelpere, engler litt avhengig av din åpenhet og ditt trossystem. Regresjon er ikke for deg som har store psykiske vansker.

Kortveiledning  - Jeg tilbyr kortveiledning for deg som ønsker det. Jeg har kurs innen Tarot og bruker intuisjonen min.  Veiledningen kan hjelpe deg til å se muligheter. Du tar selv dine egne valg.